nieuws

Centraal Beheer start met verkoop zonnepanelen

Financiële planning 2178

Centraal Beheer houdt zich bezig met een nieuwe tak van sport: de verkoop van zonnepanelen. Onder de noemer van de dienst Duurzaam Woongemak wil de verzekeraar consumenten helpen hun woning te verduurzamen.

Centraal Beheer start met verkoop zonnepanelen

“We zien dat veel consumenten worstelen met het verduurzamen van hun huis”, zegt directeur Marteyn Roose van Centraal Beheer. “Uit klantonderzoek blijkt dat 65% van de klanten hun huis wel wil verduurzamen, maar het als ingewikkeld ervaart. Ze weten niet goed waar ze moeten beginnen en welke partij ze moeten inschakelen. Daar helpen wij ze graag een handje bij met de expertise die wij in huis hebben en samen met onze partners.”

Keurmerken

Centraal meldt al jaren ervaring te hebben met zonnepanelen en daarom te weten hoe belangrijk het is dat die op een juiste manier geïnstalleerd worden. “We weten niet alleen wat er mis kan gaan, maar daardoor ook hoe ze wel geïnstalleerd moeten worden. Daarom werken wij ook alleen met geselecteerde partners die aan alle keurmerken voldoen”, aldus Roose.

Andere duurzame oplossingen

Met Duurzaam Woongemak wil de verzekeraar iedereen met een koopwoning hulp bieden bij de aanschaf van zonnepanelen. Centraal Beheer is zelf geen leverancier van de zonnepanelen, maar heeft in Zon Advies Nederland een deskundige partner gevonden. Binnenkort wordt Duurzaam Woongemak uitgebreid met andere duurzame oplossingen, zoals woningisolatie.

Meer dan verzekeringen

Duurzaam Woongemak past in de koers van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden, om consumenten altijd verder te helpen en dagelijks gemak te bieden.

Komt u op 25 juni naar am:hypotheken?

De hypotheekmarkt is niet meer los te zien van het onderwerp duurzaamheid. De aankoop van een huis wordt gezien als hét moment om over duurzaamheid na te denken. Terecht? Helga van Leur, metereoloog, praat hierover op event am:hypotheken.

Tijdens dit compleet vernieuwde event am:hypotheken dineert u met hypotheekspecialisten en wordt u bijgepraat op diverse terreinen. Zo krijgt u een inkijkje in een van de belangrijkste websites in dit domein: Funda. Wat zijn de plannen van de Head of Strategy & Business Development?

Maar ook de Autoriteit Financiële Markten is van de partij. Vorig jaar experimenteerde de toezichthouder met vouchers om het betaalgedrag van consumenten te beïnvloeden. Wat zijn de resultaten en wat is het vervolg?

Meer informatie en aanmelden: hypotheken.amweb.nl

 

Reageer op dit artikel