nieuws

Armand Baas Becking naar Hypotheek Visie

Financiële planning 1183

Armand Baas Becking is de nieuwe Strategie & Marketing Directeur Financieel & Hypotheek Visie. Hij was de afgelopen tien jaar werkzaam bij Dela, waarvan een aantal jaren als Directeur Intermediair.

Armand Baas Becking naar Hypotheek Visie

Baas Becking (51) is aangesteld bij Visie vanwege zijn ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en bewezen diensten als bruggenbouwer in de branche. Gedurende zijn carrière van bijna tien jaar bij Coöperatie Dela heeft hij verschillende partijen aan tafel samengebracht voor ketenintegratie. Daarnaast is hij lid Beleid Advies Commissie bij HDN (Hypotheken Data Netwerk). In het verleden heeft hij onder meer als commercieel directeur bij Pensioendesk ruime ervaring opgedaan binnen het intermediaire speelveld.

Actief klantbeheer

Ruim een jaar geleden werd Hypotheek Visie verkocht aan de huidige aandeelhouders Raj Singh en Rutger Go. Zij hebben inmiddels de herstructurering van Visie afgerond. Financieel Visie is opgericht om de franchiseketen Hypotheek Visie op een innovatieve wijze te ondersteunen bij het actief klantbeheer.

Hypotheekbelofte

De organisatie wil een omslag creëren bij klanten. Van een puur transactionele relatie naar een duurzame langetermijnrelatie. Vanuit die constructie gaat Baas Becking sturing geven aan de ontwikkeling van innovatieve financiële producten. Een van deze producten is de Hypotheekbelofte, een nieuwe propositie die de klant zekerheid moet geven over hoeveel ze kunnen lenen en bieden.

Vernieuwen branche

Baas Becking zegt uit te kijken naar zijn nieuwe rol. “Visie zit midden in een transitie naar een innovatieve en vooruitstrevende intermediairsketen en speelt een cruciale rol in het vernieuwen van de branche. Daar draag ik graag aan bij.”

Reageer op dit artikel