nieuws

Conneqt stelt Sanne Veldhoven (34) aan als nieuwe directeur

Financiële planning 2023

Sanne Veldhoven volgt Michel van den Akker op als directeur van Conneqt Mortgage Distribution, een onderdeel van de Blauwtrust Groep. Veldhoven werkt vanaf 2009 voor verschillende onderdelen van de moedermaatschappij en sinds 2013 voor Conneqt. Haar voorganger Van den Akker maakte vorige week bekend de nieuwe directievoorzitter te worden van adviesketen De Hypotheker, ook een onderdeel van Blauwtrust.

Conneqt stelt Sanne Veldhoven (34) aan als nieuwe directeur

Veldhoven was de laatste vier jaar als manager business development onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verschillende hypotheekproposities van Conneqt. Naast het al langer bestaande Hypotrust zijn dat ook Iqwoon en het vorig jaar oktober gelanceerde hypotheeklabel Robuust.

Gevestigd

Van Veldhoven zegt in het persbericht trots te zijn op haar nieuwe aanstelling. “Conneqt is met haar labels een gevestigde partij. Het is dan ook mijn overtuiging dat we nu en in de toekomst hypotheekoplossingen kunnen bieden die passen bij de behoefte van verschillende consumenten.”

Reageer op dit artikel