nieuws

Hoffelijk en FOI introduceren Permanent Actueel voor zakelijk adviseur

Financiële planning 1046

Opleidingsinstituten Hoffelijk en FOI gaan gezamenlijk een Permanent Actueel-programma aanbieden aan zakelijk adviseurs. Volgens beide partijen gaat het om een nieuwe manier van PE.

Hoffelijk en FOI introduceren Permanent Actueel voor zakelijk adviseur

De twee opleiders richten zich met het concept op adviseurs in de praktijk van corporate finance, vastgoedbeleggers en adviseurs in de commercieelvastgoedpraktijk. “De zakelijk adviseurs hebben nu geen PE-certificering zoals in de particuliere markt. Maar de noodzaak om je continu te ontwikkelen is er uiteraard wel. Onze trainingen zijn praktijkgericht en actueel, maar wij en onze opdrachtgevers vinden het belangrijk dat de kennis ook na de training actueel blijft. Daarom bieden we deze kennisupdates op een innovatieve en toegankelijke manier aan in samenwerking met Hoffelijk. Dit concept kan de traditionele klassikale PE-dagen gaan vervangen”, aldus FOI-partner en opleidingsadviseur Marleen van de Sande.

Twee varianten

Permanent Actueel wordt aangeboden in twee varianten: Zakelijk Financieren en Commercieel Vastgoed. FOI richt zich op de finance- en vastgoedmarkt en levert de inhoudelijke input voor het programma. Hoffelijk biedt het concept, zorgt voor de contentverrijking (zowel tekstueel als in de vorm van video en animatie) en ontsluit de content via een digitale leeromgeving.

Hoffelijk-directeur Wesley van ’t Hof: “Permanent Actueel is een gedachte, niet alleen een product of eis. Het is een methode om te leren. Op frequente basis kleine beetjes kennis tot je nemen om je vak beter te kunnen verstaan. Ik ben erg blij dat we hiermee een nieuwe groep adviseurs gaan bedienen. Het is ook een mooie aanvulling voor onze bestaande doelgroep die ook de ondernemer steeds meer van dienst is.” De initiatiefnemers rekenen dit jaar op zo’n 500 deelnemers.

Reageer op dit artikel