nieuws

Aantal erkend echtscheidingsadviseurs plust met 10%

Financiële planning 307

Het ledenaantal  van RFEA, vereniging van financieel echtscheidingsadviseurs, is vorig jaar met 10% gestegen. Inmiddels telt de vereniging van erkende echtscheidingsadviseurs 220 leden. Voorzitter Anneke Janssen ziet groeikansen. 

Aantal erkend echtscheidingsadviseurs plust met 10%

De financieel echtscheidingsadviseurs zien de toekomst rooskleurig tegemoet, zo blijkt uit recent ledenonderzoek van de RFEA. Meer dan 40% van de leden verwacht dat hun omzet de komende jaren zal toenemen. “In tijden van consolidatie of in veel gevallen zelfs krimp bij veel keurmerkorganisaties, ben ik erg blij met deze mooie ledengroei van 10%”, aldus Anneke Janssen, voorzitter van de Vereniging RFEA (foto).

Kleine speler

Verdere groei van de vereniging is volgens haar mogelijk, maar geen must.“We zijn natuurlijk maar een relatief kleine speler, maar wel één met een duidelijke signatuur. Financiële advisering rondom een echtscheiding is complex. Het vergt veel van een adviseur qua EQ en IQ. Groeikansen voor de RFEA zijn er zeker, maar als bestuur realiseren we ons dat deze beroepsuitoefening niet voor iedereen is weggelegd. En dat is prima zo”, zo stelt de RFEA-voorzitter.

Reageer op dit artikel