nieuws

Aflosverzekering en garantiestelling BNP Paribas Cardif nu ook via VKG

Financiële planning 653

BNP Paribas Cardif en serviceprovider VKG zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kunnen de aangesloten VKG-kantoren zowel de Hypotheek Aflos Verzekering als de Garantiestelling  van BNP Paribas Cardif aan hun klanten adviseren.

Aflosverzekering en garantiestelling BNP Paribas Cardif nu ook via VKG
Peter van der Linde (VKG) en Marieke van Zuien (commercieel directeur BNP Paribas Cardif).

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af op het moment dat de klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten structureel. De Garantiestelling sluit de klant af bij het kopen van een huis. Dit biedt de verkoper de garantie dat als de koop van het huis niet door kan gaan, hij toch 10% van de verkoopprijs krijgt.

Compleet assortiment

Peter van der Linde, directeur hypotheken & kredieten van VKG, is blij met de samenwerking. “Wij vinden het belangrijk dat wij onze aangesloten adviseurs een compleet assortiment kunnen bieden op het gebied van hypotheken.”

Reageer op dit artikel