nieuws

Lijfrente-onderzoek MoneyView: Groot verschil in hoogte uitkeringen

Financiële planning 1875

Productvergelijker MoneyView heeft in haar meest recente onderzoek naar lijfrentes vastgesteld dat de verschillen in de hoogte van uitkeringen groot zijn. Deze kunnen oplopen tot 35%. MoneyView constateert ook dat de verschillen tussen bancaire en verzekeringsproducten kleiner zijn geworden, waardoor in sommige gevallen een verzekeringsoplossing de meest gunstige bleek. 

Lijfrente-onderzoek MoneyView: Groot verschil in hoogte uitkeringen

MoneyView heeft tevens de jaarlijkse MoneyView ProductRating vastgesteld van lijfrenteproducten, zowel voor de opbouw- als uitkeringsfase. Bij Direct ingaande lijfrentes zijn de vijf sterren voor prijsstelling toegekend aan BLG/RegioBank (Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening) en SNS (Lijfrentenieren). De vijf sterren voor voorwaarden zijn voor Aegon (Garantie Inkomen) en Reaal (Zuivere Lijfrente).

Koopsomproducten

Bij de Koopsomproducten (vastrentend) zijn de vijf sterren voor prijsstelling gegeven aan Centraal Beheer Achmea (Extra Pensioen Sparen). De vijf sterren voor voorwaarden zijn dit jaar voor Aegon (Lijfrente Sparen) en Brand New Day (Pensioenrekening).

Lijfrente beleggen

Voor de productcategorie Lijfrente beleggen gaan de vijf sterren voor prijsstelling naar Brand New Day (ZZP Pensioenrekening-Nieuw) en Rabobank (ToekomstBeleggen). De vijf sterren voor voorwaarden zijn er voor Brand New Day (Pensioenrekening) en Bright Pensions (BrightPensioen).

Reageer op dit artikel