nieuws

Finzie haalt Rabobankier binnen als opvolger Van der Meijs

Financiële planning 1159

Hypotheekadviesketen Finzie heeft Gerbert Mos aangesteld als nieuwe CEO. De huidige directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Amsterdam is vanaf 1 januari 2019 de opvolger van Paul van der Meijs. Die stapte begin dit jaar op wegens een verschil van inzicht op bij het moederbedrijf van Finzie, Romeo Financiële Diensten.

Finzie haalt Rabobankier binnen als opvolger Van der Meijs

 

Mos werkt al bijna een kwart eeuw Rabobank, waaronder 20 jaar voor de voormalige vermogensbank Schretlen & Co. Op dit moment is hij nog directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Amsterdam. Deze ervaring omarmt Finzie “want Gerbert weet hoe hij hun lokale ondernemers kan helpen om hun klanten nog beter te adviseren.”

‘Nieuwe marktleider’

Volgens Martin Keegstra, mede-directeur van Romeo, past de Rabobankier bij de koers van Finzie richting 150  vestigingen in 2020. “Finzie heeft bijna 50 franchisenemers in 2019 en daarmee verdient de formule een eigen boegbeeld die zich 100% focust op het merk. Wij zijn er van overtuigd dat Gerbert met zijn ervaring en charisma Finzie de nieuwe marktleider in de financiële adviesmarkt maakt.”

Opstappen Van der Meijs

De vorige Finzie-baas Paul van der Meijs stapte in februari op wegens een verschil van inzicht met mede-directeuren Keegstra en Edsel de Graaf. Van der Meijs trad eind september in dienst bij Holland Hypotheek Groep, een bedrijf dat net als Van Bruggen Adviesgroep eigendom is van Pieter van Tuinen.

Reageer op dit artikel