nieuws

Verzekeringsdirecteur Evers stapt op bij Yarden

Financiële planning 1279

Directeur Uitvaartverzekeringen Serge Evers stapt eind dit jaar op bij Yarden. Evers heeft vandaag zijn vertrek, na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij het uitvaartconcern, bekend gemaakt. Over zijn opvolging is nog niets bekend.

Verzekeringsdirecteur Evers stapt op bij Yarden

Evers (foto) startte op 1 juni 2006 als manager Commerciële Zaken en bouwde aan een multichannel verzekeraar. In 2011 werd hij benoemd als directeur van het verzekeringsbedrijf. Samen met het managementteam heeft Evers de strategie ‘klantbelang centraal’ opgesteld en gerealiseerd.Er werd een groei in premievolume gerealiseerd en het belegd vermogen steeg. Het productaanbod werd verbeterd met een nieuwe generatie uitvaartverzekeringen.

Volgende stap in carrière

Daarnaast werd de dienstverlening geprofessionaliseerd en gedigitaliseerd en daarmee steeg de klanttevredenheid. Evers: “We hebben veel bereikt en ik ga mij nu oriënteren op een volgende stap in mijn carrière.” Hij zegt zich daarbij te richten op nieuwe carrièrekansen binnen of buiten de financiële dienstverlening.

Reageer op dit artikel