nieuws

NHG gaat hypotheekadviseurs ook online scholen

Financiële planning 516

De trainingen acceptatie en woningbehoud van Nationale Hypotheek Garantie zijn nu ook vanaf de bank te volgen. NHG heeft er op verzoek van adviseurs e-learnings van gemaakt.

NHG gaat hypotheekadviseurs ook online scholen

NHG introduceerde dit voorjaar twee trainingen voor Erkend Hypotheekadviseurs. Zij kunnen daarmee PE-punten halen, iets dat eerder alleen mogelijk was via eigen cursussenvan SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs).

Video’s

Volgens NHG worden de trainingen op locatie door zo’n 500 adviseurs gevolgd. SEH telt circa 8.500 leden en die gaven algauw aan behoefte te hebben aan een online variant die thuis of op kantoor in de eigen tijd gevolgd kan worden. Zowel de training acceptatie als woningbehoud is daarom in een e-learning gegoten met video’s en oefenvragen. De inhoud is hetzelfde als bij de klassikale cursussen, evenals het aantal te verdienen PE-punten (3 per cursus). Opleidingsinstituut Lindenhaeghe verzorgt de offline en online trainingen namens NHG.

Reageer op dit artikel