nieuws

Hanneke Wolff financieel planner van het jaar 2018

Financiële planning 1271

Hanneke Wolff-Rierink is donderdag op het jaarcongres van de Federatie Financieel Planners (FFP) in Nieuwegein gekroond tot financieel planner van 2018. De eigenaar van Fiorino Financial Planning uit Vreeland liet Wouter Esseboom (Esseboom Advies, Oosterhout) en Martijn Gremmen (Crop, Ede) achter zich.

Hanneke Wolff financieel planner van het jaar 2018

De jury roemde de gesprekstechnieken van fiscaal jurist Wolff. “Ze weet een perfecte omgeving te creëren waarin ze de wensen en doelstellingen van de klant op een natuurlijke en prettige wijze aan de oppervlakte te krijgen.”

Fiorino

Wolff runt 15 jaar haar eigen kantoor Fiorino. Ze is bovendien financieel manager voor mkb-bedrijven. Vorig jaar was Berry van Zuidam, vennoot bij Raasveld Bennis Financieel Planners en Raasveld Bennis Scheidingsmediators uit Monster, financieel planner van het jaar.

Reageer op dit artikel