nieuws

Haagse hypotheekverstrekker Munt wordt shirtsponsor ADO Den Haag

Financiële planning 783

Munt Hypotheken gaat naar de Eredivisie. De hypotheekverstrekker heeft een sponsoringscontract gesloten met ADO Den Haag. De hypotheekverstrekker wil zich nog nadrukkelijker verbinden met de stad Den Haag en de regio en zal daarom negen wedstrijden achterop het shirt van ADO staan. “We zijn er trots op dat we weer een échte Haagse sponsor met landelijke invloed hebben weten te binden”, zegt ADO-directeur Mattijs Manders.

Haagse hypotheekverstrekker Munt wordt shirtsponsor ADO Den Haag

Volgens Munt-directeur Ellen Hensbergen past het sponsorschap van de Eredivisieclub goed bij de organisatie. “Door de snelle groei van ons bedrijf zochten we een sponsorovereenkomst met een landelijk bereik, maar we wilden tegelijkertijd onze Haagse afkomst niet uit het oog verliezen. De samenwerking met ADO Den Haag voldoet helemaal aan deze voorwaarden.”

Waarden

Met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij is de voetbalclub aanwezig met activiteiten en projecten in de regio gericht op educatie, participatie en gezondheid. Volgens Hensbergen sluit dat aan bij de waarden van Munt als organisatie en merk.

Reageer op dit artikel