nieuws

WoekerClaims bindt ook de strijd aan aan met hoge boeterente en opslagen

Financiële planning 860

Stichting WoekerClaims heeft haar dienstverlening uitgebreid. De claimstichting biedt naast de dienstverlening bij Woekerpolissen nu ook claimmogelijkheden voor onder meer te hoge boeterentes en te hoge opslagen op de hypotheekrente waarbij de stichting nadrukkelijk het intermediair wil betrekken. WoekerClaims presenteert haar nieuwe concept morgen tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. 

WoekerClaims bindt ook de strijd aan aan met hoge boeterente en opslagen

Volgens Ron van Vugt, voorzitter van de Stichting WoekerClaims, past de verbreding van de dienstverlening in het verder uitrollen van de strategie: “Wij merkten tijdens de behandeling van individuele woekerpolis-claims dat klanten ons ook vroegen of we op andere terreinen konden ondersteunen met het indienen van een claim. Denk daarbij bijvoorbeeld aan te hoge boeterentes, te hoge opslagen op hypotheekrentes, te lang een te hoge ORV-premie betaald, beleggingsfouten en alle andere zaken rondom financiële producten en diensten die mis kunnen gaan. (…) Er zijn veel misstanden bij banken en verzekeraars waar hun klanten het slachtoffer van worden. Wij willen die klanten graag helpen hun schade te claimen en daar waar nodig de gesprekken met aanbieders voeren voor die klanten. Daarbij wordt een eventuele procedure via het KiFiD ook door ons begeleid”.

Partner van het intermediair

Van Vugt vindt het ook belangrijk dat financieel adviseurs de weg naar WoekerClaims weten te vinden. “Voor woekerpolissen kennen we een speciaal programma om intermediairs te ondersteunen in het claimen van schade op woekerpolissen van klanten in hun bestand. We willen ook voor onze nieuwe claimdiensten graag partner van het intermediair zijn, vooral nu het intermediair naast de klant staat.”

Reageer op dit artikel