nieuws

VCN United Capital gaat aflosverzekering Cardif meenemen in hypotheekgesprek

Financiële planning 776

VCN United Capital breidt het assortiment uit met de Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif. De serviceprovider uit Brabant wil ermee onderstrepen dat een oplossing voor arbeidsongeschiktheid een belangrijk onderdeel is van het hypotheekadvies.

VCN United Capital gaat aflosverzekering Cardif meenemen in hypotheekgesprek

BNP Paribas Cardif bracht de aflosverzekering vorig jaar op de markt. De verzekering lost in een keer de top van de hypotheek af als een klant in de WIA belandt. Hierdoor gaan de maandelijkse hypotheeklasten structureel omlaag en wordt een mogelijke restschuld verlaagd of voorkomen.

DAK

Eerder dit jaar blies Cardif de samenwerking met DAK al nieuw leven in. De Hypotheek Aflos Verzekering wordt ook via het intermediairscollectief aangeboden.

Reageer op dit artikel