nieuws

Paul van der Meijs stort zich op online bij Holland Hypotheek Groep

Financiële planning 2871

Per 1 oktober gaat Paul van der Meijs aan de slag als directeur bij de Holland Hypotheek Groep (HHG). Hij zal daar samen met Ryan Sasongko het management vormen. Het bedrijf beheert domeinnamen als hypotheekadvies.nl, startershypotheek.nl en hypotheek.nl. Van der Meijs was eerder directeur bij Florius en directievoorzitter van De Hypothekers Associatie. De afgelopen jaren was hij betrokken bij de ontwikkeling en lancering van franchiseformule Finzie.

Paul van der Meijs stort zich op online bij Holland Hypotheek Groep

“Iedere domeinnaam leent zich voor een eigen propositie op de Nederlandse hypotheekmarkt”, zegt Van der Meijs. “Wat de verschillende bedrijfsonderdelen verbindt is hun missie om de waarde van persoonlijk advies te verbinden met het gemak en de efficiency van de digitale wereld. De online initiatieven in de hypotheekwereld zenden vooral de boodschap uit: ‘beste consument, doe het lekker zelf en bespaar op je advieskosten.’ Voor ons blijft de rol van de adviseur zowel inhoudelijk als emotioneel volledig overeind staan.”

Verhuizing

HHG is eigendom van Pieter van Tuinen, die ook eigenaar is van Van Bruggen Adviesgroep. Met Van der Meijs en HHG wil hij andere doelgroepen gaan aanboren. “De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met autoverzekering.nl en reisverzekering.nl, nu is het tijd om de potentie van de hypotheekgerelateerde domeinnamen te gaan benutten”, zegt Van Tuinen in het persbericht. HHG werkt nu nog vanuit het pand van Van Bruggen in Apeldoorn, maar zal volgens Van Tuinen in de eerste helft van volgend jaar verhuizen naar een eigen locatie in het midden van het land.

Reageer op dit artikel