nieuws

Van Bruggen Adviesgroep digitaliseert bemiddelingstraject

Financiële planning 806

Van Bruggen Adviesgroep gaat de bemiddeling bij hypotheken vanaf dit kwartaal volledig digitaliseren. Het adviesbedrijf is daarvoor overgestapt op Accelerate, het digitale bemiddelingssysteem van HD Connect. Het moet leiden tot meer efficiency voor zowel de consument als de adviseur.  

Van Bruggen Adviesgroep digitaliseert bemiddelingstraject

Van Bruggen Adviesgroep beschouwt de overgang naar een volledig digitaal bemiddelingstraject als de volgende stap naar het nog beter kunnen bedienen van consumenten en de wens van de klanten om meer zelf te doen. Ook wordt er volgens het adviesbedrijf een tijdsbesparing voor zowel de consument als voor de adviseur mee gerealiseerd.

Zelf documenten uploaden

‘‘Voor de consument wordt het een stuk gemakkelijker doordat ze zelf documenten kunnen uploaden, ze direct gecontroleerd worden en er geen weken meer overheen gaan”, aldus Hannelore van de Wetering, marketingmanager bij Van Bruggen Adviesgroep.

Digitaliseren hygiënefactoren

“Wij zijn van mening dat een goed, passend en bovenal toekomstgericht advies waarde heeft en dit altijd waarde zal behouden”, aldus algemeen directeur Michiel Meijer (foto). “Het digitaliseren van de hygiëne factoren om dit advies heen maken dat de focus nog meer op het echt consumentcontact en een individueel passend advies kan komen te liggen.”

 

Reageer op dit artikel