nieuws

Merius Hypotheken nu ook via DAK te sluiten

Financiële planning 260

Merius Hypotheken nu ook via DAK te sluiten

Merius Hypotheken is vanaf vandaag verkrijgbaar via DAK Intermediairscollectief. Door deze samenwerking verbreedt de serviceprovider haar aanbod richting de de onafhankelijke hypotheekadviseur. 

In de samenwerking met DAK Hypotheken biedt Merius Hypotheken een bijna volledig geautomatiseerd acceptatieproces, waarbij de hypotheekaanvraag op basis van eenduidige acceptatieregels  wordt beoordeeld. Onder de voorwaarden die Merius hanteert vallen automatische rentedaling, geen opslag bij aflossingsvrij, ORV niet verplicht, laagste rente bij passeren en de mogelijkheid tot een verhuisregeling.

Uitbreiding distributienetwerk

Merius Hypotheken is onderdeel van de CMIS Group. De hypotheekaanbieder zag in 2016 het levenslicht. VCN was dit voorjaar de eerste grote serviceprovider die Merius in haar assortiment opnam. Eerder ging de geldverstrekker al een samenwerking aan met de adviesketens Van Bruggen Adviesgroep en HypotheekCompany.

Reageer op dit artikel