nieuws

John Smulders volgt Robin Pol op als COO Quion

Financiële planning 749

John Smulders volgt Robin Pol op als COO Quion

John Smulders is per 1 augustus de nieuwe COO van hypotheekservicer Quion. Hij wordt de opvolger van interimdirecteur Robin Pol. Smulders werkte hiervoor op interimbasis bij diverse Rabobanken en was directeur bij Obvion Hypotheken. Onder zijn leiding won Obvion de Gouden Spreekbuis en de Performance Award.

“John heeft een bewezen track record in de hypothecaire en bancaire wereld en staat bekend om zijn hartelijke en doortastende persoonlijkheid”, zegt algemeen directeur van Quion Bruno Oudega.

Smulders: “Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het team verder invulling te geven aan de ambities van een mooi bedrijf als Quion. Ik wil me graag inzetten voor de realisatie daarvan.” Quion is onderdeel van de Blauwtrust Groep.

Reageer op dit artikel