nieuws

Aflosverzekering BNP Paribas Cardif nu ook op het schap bij DAK

Financiële planning 845

Aflosverzekering BNP Paribas Cardif nu ook op het schap bij DAK
Marieke van Zuien, commercieel directeur BNP Paribas Cardif en Tim Rijvers

DAK Intermediairscollectief heeft de Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif in haar assortiment opgenomen. Met de introductie van het product wordt ook de samenwerking tussen DAK en Cardif  nieuw  leven ingeblazen. 

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af op het moment dat de klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten structureel en wordt een mogelijke restschuld verlaagd of voorkomen.

Hernieuwde samenwerking

Met het tekenen van de overeenkomst blazen DAK en BNP Paribas Cardif hun samenwerking nieuw leven in. Tim Rijvers, algemeen directeur DAK: “Wij vinden het belangrijk dat klanten niet onbeschermd de deur uitgaan bij het aangaan van een grote financiële verplichting als een hypotheek. Door de samenwerking met BNP Paribas Cardif hebben onze leden nu een nieuw product om dit risico af te dekken.”

Reageer op dit artikel