nieuws

Peter Dijks nieuwe CCO Obvion

Financiële planning 1320

Peter Dijks nieuwe CCO Obvion

Peter Dijks begint op 1 mei als de nieuwe chief commercial officer bij Obvion. Dijks (51) komt van financieringsspecialist De Lage Landen (DLL), net als Obvion onderdeel van Rabobank.

Met de benoeming wordt de plek opgevuld van Cynthia Tulp, die eind vorig jaar bij Obvion vertrok. Dijks wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de huidige ‘klantpartnerstrategie’. “Zijn focus zal liggen op het ontwikkelen van onderscheidende producten en diensten voor klanten én adviseurs. Hij zal zich daarbij richten op de snelheid van onze dienstverlening, een uitstekende klantbeleving en full service via de diverse communicatiekanalen, zowel online als offline. Dat betekent onder meer aandacht voor nieuwe markt- en productontwikkelingen en het op zoek gaan naar strategische partners om de ambities van Obvion te realiseren”, omschrijft de geldverstrekker Dijks’ missie.

Voormalige DLL-collega’s

Directievoorzitter Carlo van Kemenade denkt vooral te profiteren van de ruime kennis en ervaring die Dijks heeft in de salesmarkt “en hij weet effectief veranderingen in de dienstverlening te realiseren”. Van Kemenade weet over wie hij praat, want hij was zelf tot eind vorig jaar COO bij DLL. Sinds 21 januari heeft hij bij Obvion de touwtjes in handen als opvolger van de vertrokken Ronald Touwslager.

Reageer op dit artikel