nieuws

Woonfonds lanceert verhuurhypotheek

Financiële planning 2075

Woonfonds Hypotheken brengt de Woningverhuur Hypotheek op de markt. Hiermee kunnen particulieren tot maximaal 3 woningen kopen die ze willen verhuren. Het nieuwe product wordt via een aantal geselecteerde serviceproviders en advieskantoren aangeboden.

Woonfonds lanceert verhuurhypotheek

De Woningverhuur Hypotheek richt zich niet op zakelijke (vastgoed)beleggers maar op particulieren die naast hun eigen huis één tot drie woningen willen kopen voor de verhuur. Maximaal kan € 750.000 gefinancierd worden.

70% marktwaarde

Klanten kunnen met de nieuwe hypotheek tot 70% van de marktwaarde in verhuurde staat financieren. De helft van de marktwaarde mag aflossingsvrij, de rest moet in 30 jaar worden afgelost.

Woonfonds biedt het product aan via een aantal geselecteerde advieskantoren en serviceproviders. Andere adviseurs die het product willen aanvragen, kunnen dit doen bij een van de geselecteerde serviceproviders.

Reageer op dit artikel