nieuws

Paul van der Meijs weg bij Romeo wegens verschil van inzicht

Financiële planning 2252

Paul van der Meijs stapt per 1 maart uit de directie van Romeo Financiële Diensten. Reden daarvoor is een verschil van inzicht met mededirecteuren Martin Keegstra en Edsel de Graaf.

Paul van der Meijs weg bij Romeo wegens verschil van inzicht

Romeo, opgericht in 2015, is het bedrijf achter volmachtbedrijf MO.servicing en de franchiseformules Huismerk en Finzie. Paul van der Meijs was met name voor die laatste formule verantwoordelijk. “De afgelopen twee jaar heb ik samen met het team gebouwd aan de meest relatiegerichte formules van financieel dienstverlenend Nederland. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik ben trots op wat we hebben neergezet. Tegelijkertijd zijn er binnen de directie van onze onderneming verschillen van inzicht ontstaan. Om te voorkomen dat deze verschillen ons in de weg gaan zitten, verlaat ik per 1 maart Romeo Financiële Diensten en Finzie”, zo luidt de verklaring van Van der Meijs. Hij voegt eraan toe dat de verschillen niet op het beleidsmatige vlak liggen. “De plannen die we al hadden, blijven onveranderd. Het gaat niet over de missie en de ambitie die wij hadden. Die blijven hetzelfde.” Van der Meijs wil niet aangeven op welk vlak de inzichten dan wel verschillen. “Je moet aan een half woord genoeg hebben en als dat niet meer het geval is, moet je daarover met elkaar in gesprek.” Martin Keegstra rept ook over verschillende inzichten: “Als ervaren bestuurders hebben we ook het moment herkend waarop inzichten uit elkaar gaan lopen en daar conclusies aan verbonden. We bedanken Paul voor zijn grote bijdrage en wensen hem het allerbeste.”

Genoeg te vernieuwen

Van der Meijs heeft een lange staat van dienst in de hypotheekwereld. Hij heeft onder meer directiefuncties bekleed bij De Hypotheker en Florius. Hij gaat zich de komende weken bezinnen op de toekomst. Die ligt hoogstwaarschijnlijk in de financiële dienstverlening: “Er valt nog genoeg te vernieuwen in deze branche.”

Reageer op dit artikel