nieuws

Centraal Beheer wil hypotheekklant met aankoopservice beter voorbereid aan tafel krijgen

Financiële planning 1100

Centraal Beheer gaat huizenzoekers niet alleen voorzien van financieel advies, maar biedt vanaf vandaag ook een aankoopservice waarmee het hele koopproces beter moet worden te overzien. Klanten krijgen met de service korting op taxatie- en notariskosten.

Centraal Beheer wil hypotheekklant met aankoopservice beter voorbereid aan tafel krijgen

Volgens de Angela Eijlander, manager hypotheken van Centraal Beheer, vinden consumenten het steeds belangrijker dat financieel dienstverleners niet alleen een hypotheek bieden, maar ze ook voorbereiden op wat daar allemaal bij komt kijken. Voor de dienstverlener zelf is het handig dat huizenkopers beter beslagen ten ijs aan een hypotheekadviesgesprek beginnen. “De klant krijgt meer inzicht in wat hij voor het aanvragen van een hypotheek moet regelen”, aldus Eijlander.

Checklist

De Aankoopservice is een extra hulpmiddel naast de vorig jaar gelanceerde Hypotheek Academie. Dat is een online leerplatform waar aspirant-huizenkopers hun hypotheekkennis kunnen bijspijkeren. In de Aankoopservice biedt de dienstverlener een checklist met tips over allerlei zaken die bij het kopen van een huis en een verhuizing komen kijken. Daarnaast geeft Centraal Beheer korting bij taxatiebureau Taxatheek en Netwerk Notarissen.

Reageer op dit artikel