nieuws

Yarden komt met advies-app voor intermediair

Financiële planning 796

Yarden komt met advies-app voor intermediair

Vandaag lanceert Yarden Uitvaartorganisatie een nieuwe advies-applicatie voor het intermediair: YardenPro/Advies. De app ondersteunt volgens de uitvaartorganisatie intermediairs bij administratieve handelingen voor Yarden-klanten, nieuwe aanvragen en het geven van een onafhankelijk advies rondom de uitvaartkosten en de uitvaartverzekering.

Tjerk de Vries, manager Commerciële Zaken bij Yarden Uitvaartverzekeringen meldt het volgende over de app: “Intermediairs kunnen met de app veel zaken rondom de uitvaart in een keer heel gemakkelijk regelen voor hun klanten. Zij kunnen direct het advies volledig digitaal verwerken, een (digitaal) adviesrapport genereren en de advieskosten laten betalen. Bovendien kunnen zij voor hun klanten een uitvaartverzekering bij Yarden aanvragen en het aanvraagformulier direct digitaal laten ondertekenen. Doordat al deze functionaliteiten zijn geïntegreerd in één app levert dit een forse tijdsbesparing op. Bovendien is de app kosteloos te gebruiken. Wel dienen intermediairs een rechtstreekse aanstelling bij Yarden te hebben”.

YardenPro/Advies is onderdeel van YardenPro (voorheen YardenNet), het intranet voor het intermediair. De app is te gebruiken op tablet, laptop en desktop en eenvoudig te downloaden via de diverse app-stores.

Reageer op dit artikel