nieuws

Nauwe samenwerking tussen FlexFront en De Krediet Makelaar

Financiële planning 719

Nauwe samenwerking tussen FlexFront en De Krediet Makelaar

Hypotheekservicprovider FlexFront en kredietserviceprovider De Krediet Makelaar werken vanaf 1 november nauw samen. Dankzij de samenwerking kunnen de bij FlexFront aangesloten kantoren onder meer eenvoudig een aanstelling krijgen bij De Krediet Makelaar.

“Vanwege wet- en regelgeving mag men vanaf 2018 tot maximaal 100% van de woningwaarde financieren. Hierdoor worden uitgaven als een verbouwing steeds vaker via een persoonlijke lening gefinancierd”, aldus Edwin Berrevoet, commercieel directeur bij FlexFront.  “Door de samenwerking met De Krediet Makelaar krijgt de bij FlexFront aangesloten adviseur toegang tot nagenoeg alle kredietverstrekkers en hun producten op de Nederlandse markt.”

Beste Serviceprovider

Bij De Krediet Makelaar zijn ruim 1.100 financieel adviseurs aangesloten. Het bedrijf werd dit jaar voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Beste Serviceprovider in de categorie kredieten in het onderzoek van Bureau DFO. FlexFront is onderdeel van de FlexFront Groep die zich bezighoudt met hypotheekacceptatie en –processing en neemt in volmacht – delen van – het hypotheekacceptatieproces van diverse hypotheekverstrekkers uit handen. Bij de FlexFront Groep werken momenteel 65 medewerkers.

Reageer op dit artikel