nieuws

Hypotheek24.nl bedient de millennial en opent ‘Hypo TakeAway-koffiebar’

Financiële planning 2058

“Het traditionele hypotheekkantoor op de hoek heeft zijn langste tijd gehad,” zegt Peter Ruys, directeur van Hypotheek24.nl. Ruys heeft een nieuw concept bedacht en opent vandaag de deuren van “een hippe koffiebar die de huizenzoekende millennial zal aanspreken”. Wie in de buurt is van de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam kan volgens Ruys zeven dagen per week, en ook in de avonduren, voor €350 euro langskomen voor een hypotheekadvies.

Hypotheek24.nl bedient de millennial en opent ‘Hypo TakeAway-koffiebar’

Ruys richt zich op starters op de woningmarkt. Millennials hebben volgens hem de behoefte aan een “relaxte en eigentijdse omgeving”. Ruys: “Het traditionele hypotheekkantoor op de hoek heeft zijn langste tijd gehad.”

Saai en duur

Volgens hem is de traditionele hypotheekkantoor saai en is het advies vaak te duur. “Wij bieden hypotheekadvies aan voor slechts € 350 in een hippe koffiebar die de huizenzoekende millennial zal aanspreken.” Millennials hebben volgens de oprichters behoefte om “eerst even laagdrempelig met een specialist te sparren”.

Ruys: “Mensen die bij ons langskomen lopen na een uurtje, als zij willen, met hun hypotheekrenteaanbod weer naar buiten. Waar de drempel bij het traditionele hypotheekkantoor vaak hoog is, maken wij die hier juist zo laag mogelijk.” Volgens de oprichter van Hypotheek24.nl is het is de bedoeling dat bij bewezen succes ook in andere grote steden ‘Hypo TakeAways’ worden geopend.

Reageer op dit artikel