nieuws

Huis & Hypotheek zoekt groei in online vestigingen

Financiële planning 1791

Franchiseketen Huis & Hypotheek heeft vandaag maar liefst 13 nieuwe vestigingen geopend. Daarbij gaat het niet om fysieke hypotheekwinkels, maar om online vestigingen die worden bestierd door bestaande franchisenemers. Vanaf 1 januari 2018 moeten er 20 van deze Huis & Hypotheekvestigingen nieuwe stijl zijn.

Huis & Hypotheek zoekt groei in online vestigingen

De online winkels worden gevestigd in gebieden waar tot vandaag nog geen vestiging van Huis & Hypotheek (onderdeel van CMIS Group) was. De vestigingen worden volledig gerund door bestaande franchisenemers van een naburig fysiek kantoor. Joep Peerdeman, formulemanager bij Huis & Hypotheek: ‘‘Voor onze franchisenemers biedt het de mogelijkheid om laagdrempelig een nieuwe vestiging te beginnen in een ander werkgebied en te experimenteren met advies op afstand, zonder dat dit ten koste gaat van hun huidige klantengroep.’’

Adviseur op bezoek

Een van de nieuwe virtuele vestigingen is Huis & Hypotheek in Amsterdam Zuid-Oost. “Wij helpen je met alle financiële vraagstukken en adviseren over hypotheken en verzekeringen via de webcam op je laptop of tablet”, zo vermeldt de site van de nieuwe hypotheekwinkel. “Wil je geen advies via de webcam? Dan komen we bij je op bezoek, wanneer het jou het beste uitkomt.”

Multichannel advies

Volgens Huis & Hypotheek is het concept ontwikkeld om de drempel voor toegang tot financieel advies te verlagen. Ook moet het de bestaande 49 fysieke vestigingen de mogelijkheid geven hun klanten een mix te bieden van advies op afstand en traditioneel advies in de winkel, afhankelijk van de behoefte van de klant.

Reageer op dit artikel