nieuws

Veel bekijks voor tips om klant aan hoger leenbedrag te helpen

Financiële planning 636

Veel bekijks voor tips om klant aan hoger leenbedrag te helpen

Er komt een extra webinar voor hypotheekadviseurs die tips & tricks willen om klanten te kunnen helpen met een hogere hypotheek. Het online seminar dat De Financiële Makelaar maandag aanbiedt, was binnen no time volgeboekt. DFM biedt dezelfde minicursus daarom diezelfde middag nogmaals aan.

Het webinar ‘Tips & Tricks in Hypothekenland’ vormt de afsluiting van een serie van vier online cursussen binnen de gratis summerschool van DFM. Uitgelegd wordt hoe klanten door slim gebruik van de regels vaak net iets meer kunnen lenen dan gebruikelijk. Ook is er aandacht voor de manier waarop je het best een maximale hypotheek kunt berekenen van iemand die binnen tien jaar met pensioen gaat.

Het extra webinar vindt plaats op maandagmiddag 18 september om 14:00 uur en duurt een uur. Hypotheekadviseurs kunnen zich aanmelden via de site van DFM. De eerste sessie om 12:15 uur zit met 250 aanmeldingen vol.

Reageer op dit artikel