nieuws

AO-dekking Callas ook los afsluitbaar

Financiële planning 897

AO-dekking Callas ook los afsluitbaar

Callas heeft de flexibiliteit van haar TOP-verzekering vergroot. De Terugval Opvang Polis, eerder dit jaar geïntroduceerd, is nu ook los afsluitbaar. Tot dusver kon de verzekering alleen in combinatie met een woonlastenverzekering worden gesloten.

Met het los afsluitbaar maken stelt Callas tegemoet te komen aan de wensen van adviseurs, die zich volgens de financieel dienstverlener steeds meer bewust worden dat ze arbeidsongeschiktheidsrisico’s tijdens hun adviesgesprek met klanten moeten en willen meenemen. “Vooral voor huiseigenaren met een hypotheek die geen uitgebreide WGA hiaat verzekering heeft via de werkgever, is het raadzaam om dit risico middels de TOP verzekering af te dekken.”

70%  inkomensgarantie

Door de TOP-verzekering in zo’n geval los af te sluiten hebben hypotheekklanten bij arbeidsongeschiktheid toch 70% inkomensgarantie bieden. Is meer dan 70% inkomensgarantie wenselijk, dan kan de woonlastenverzekering bijgesloten worden.
Gelijktijdig heeft Callas ook haar WIA Planner aangepast zodat deze aansluit bij de de flexibeler afsluitingsmogelijkheden van de TOP verzekering.

Aflosverzekering Cardif

Ook BNP Paribas Cardif gooide dit jaar haar aanbod op het gebied van woonlastenverzekeringen op de schop. De verzekeraar uit Oosterhout stapte over van een maandlastenbeschermer naar een verzekering die in klap een bedrag uitkeert wanneer de verzekerde in de WIA terechtkomt. Daarmee kan het deel van de hypotheek boven de 60% van de woningwaarde worden afgelost.

Reageer op dit artikel