nieuws

Huismerk en De Krediet Makelaar slaan handen ineen

Financiële planning 1118

Huismerk en De Krediet Makelaar slaan handen ineen

Aangesloten kantoren bij serviceprovider Huismerk kunnen nu ook gebruik maken van het productaanbod en de kennis van De Krediet Makelaar. Beide organisaties zijn hiertoe een samenwerking aangegaan.

De Krediet Makelaar, de in 2015 verzelfstandigde krediettak van De Financiële Makelaar, levert consumptieve kredieten, zakelijke kredieten en lease in Nederland. Huismerk is een serviceconcept van Romeo Financiële Diensten.

Consumptief krediet belangrijker

Huismerk-directeur Tony Stam: “Naast continue procesoptimalisatie en excellente service geloven wij dat het belang van consumptief krediet toeneemt als onderdeel van de integrale financiële dienstverlening. Wij willen adviseurs naast hypotheken dan ook breder faciliteren bij hun advieswerkzaamheden. Daarbij sluit een samenwerking met De Krediet Makelaar naadloos aan.”

Reageer op dit artikel