nieuws

Uitvaartbedrijf biedt grafkisten aan bij Bol.com

Financiële planning 5741

Uitvaartbedrijf biedt grafkisten aan bij Bol.com

Het is weer eens wat anders dan een leuke nieuwe lamp of een kek bankje voor in de woonkamer. In de categorie woonaccessoires biedt Omega Diensten uit Zuidland (Zuid-Holland) via Bol.com nu grafkisten aan, zo heeft Uitvaartmedia.com ontdekt. Elders in de webshop kun je ook assieraden kopen.

Omega Diensten is een zusterbedrijf van Budgetuitvaart Zuid-Holland dat op 14 plaatsen in deze provincie een goedkope uitvaart biedt. Het bedrijf stelt een begrafenis te kunnen regelen voor € 1.895 euro, exclusief de grafrechten die de betreffende gemeente rekent. Voor € 1.250 heb je het uitvaartpakket Essentie op basis van een crematie, waarbij Budgetuitvaart Zuid-Holland bepaalt in welk crematorium de plechtigheid plaatsvindt.

Fors duurder bij uitvaartverzekeraar

De bedragen voor een budgetuitvaart liggen fors lager dan de bedragen die de grote uitvaartverzekeraars hanteren. Zo rekent Monuta voor een crematie zonder toeters en bellen € 5.260. Een begrafenis in een algemeen graf pakt al snel enkele duizenden euro’s duurder uit. Daarbij zit dan wel een bedrag van € 600 voor een goedkope grafkist inbegrepen. De goedkoopste kist kost bij Omega Diensten via Bol.com € 275.

Reageer op dit artikel