nieuws

Yarden krijgt prijs voor goed werkgeverschap

Financiële planning 979

Yarden krijgt prijs voor goed werkgeverschap

Waardering en Loden Leeuw

Het uitvaartconcern krijgt de trofee voor de manier waarop zij via Yarden Vereniging met hulp van 200 vrijwilligers handen en voeten geeft aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te helpen om uitvaarten zo goed mogelijk te laten verlopen en nabestaanden te ondersteunen. Daarnaast spreekt AWVN haar waardering uit voor de manier waarop Yarden het thema dood en doodgaan bespreekbaar maakt, onder andere door de rouwchat ‘Praten over verlies’ die Yarden samen met Humanitas heeft ontwikkeld. Een jaar geleden werd Yarden ook al hiervoor gelauwerd, maar dan met een Loden Leeuw voor de manier waarop Adelheid Roosen in de Yarden-commercial aandacht vraagt voor de dood.

AWVN prijst Yarden ook nog omdat het Amref Flying Doctors en het Leger des Heils steunt.

Reageer op dit artikel