nieuws

‘Nieuwe DIL Reaal eerste die concurrentie banksparen aankan’

Financiële planning 880

‘Nieuwe DIL Reaal eerste die concurrentie banksparen aankan’

MoneyView heeft de Zuivere Lijfrente van Reaal opgenomen in de vergelijkingsmodules AeQuote en Selector. Volgens het bureau is het product de eerste verzekerde lijfrente die de concurrentie met de bankspaarconcurrenten aankan.

Reaal biedt sinds kort weer een direct ingaande lijfrente aan. “Sinds jaar en dag moeten de verzekeringslijfrentes het – zeker bij relatief jongere verzekerden – op tarief afleggen ten opzichte van de bankspaarlijfrentes. In het geval van Reaal geldt echter dat de Zuivere Lijfrente, een lijfrenteverzekering, ook bij jongere verzekerden in een aantal gevallen de bankspaaraanbieders achter zich laat”, zegt MoneyView. In de DIL-vergelijkingsmodules kunnen 22 producten van 17 aanbieders worden vergeleken op prijs (AeQuote) of prijs en voorwaarden (Selector).

De Zuivere Lijfrente biedt een gegarandeerde uitkering. Er kan worden gekozen voor een levenslange of een tijdelijke uitkering.

Reageer op dit artikel