nieuws

Munt Hypotheken breidt directie uit

Financiële planning 839

Munt Hypotheken breidt directie uit

Munt Hypotheken heeft het directieteam uitgebreid met een directeur Operations. Het is de 32-jarige Sander de Lange, die al bij de hypotheekverstrekker werkte.

De Lange was sinds november 2014 manager Operations bij Munt. “Met deze stap treedt hij toe tot het managementteam.” Hij werkte voorheen vijf jaar als zelfstandig consultant voor onder meer ING, Quion en Nationale-Nederlanden. “In die rol was hij nauw betrokken bij het ontwikkelen van een distributiestrategie, het inrichten van samenwerkingsverbanden en het oprichten van een hypotheekbank.” Volgens Munt is De Lange goed in het creëren van efficiënte organisaties, het managen van verandering en het denken in klantwaarde. De directie bestaat naast De Lange uit Jeroen Looman en Marieke Hut (business development).

Volgens gegevens van IG&H was Munt in het derde kwartaal de zesde hypotheekverstrekker van ons land, met een martkaandeel van een kleine 7%. Inmiddels heeft het label van Dutch Mortgage Funding Company tien pensioenfondsen als fundingpartner aan zich weten te binden.

Reageer op dit artikel