nieuws

Ook ORV Centraal Beheer via intermediair

Financiële planning 1465

Ook ORV Centraal Beheer via intermediair

Centraal Beheer biedt intermediairs vanaf vandaag de mogelijkheid om de Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering te adviseren aan hun klanten. Na de introductie van de Thuis Hypotheek in april, is dit de volgende stap in de samenwerking met het intermediair, aldus de Apeldoornse verzekeraar.

“Wij willen onze klanten goed kunnen bedienen en volgen hen in hun behoeften. Dat betekent dat we dat ook graag doen in samenwerking met adviseurs”, zegt Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer. “Een adviseur heeft het met zijn klant over meer dan een hypotheek. Als de klant daarvoor een oplossing wenst, willen wij die kunnen bieden.”

Risico op maandbasis
Volgens de verzekeraar onderscheidt de Centraal Beheer ORV zich door de leeftijdsafhankelijke premie. “Centraal Beheer bepaalt het risico op maandbasis. De klant betaalt alleen voor het risico dat hij loopt op dat moment. Dus als de klant stopt met de ORV of overlijdt, heeft hij alleen betaald voor zijn gelopen risico.” De adviseur kan de ORV via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) aanvragen vanuit zijn adviessoftware. “Centraal Beheer houdt de adviseur met statusberichten op de hoogte. Als er geen bijzonderheden zijn, kan de polis dezelfde dag nog verzonden worden aan de klant.”

Logische aanvulling
De verkoop van de ORV loopt via de labels van CMIS Franchise: De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. CMIS Franchise was volgens Centraal Beheer als eerste klaar voor de verkoop van de ORV. De verzekeraar werkt ook voor de Thuis Hypotheek al samen met CMIS Franchise. Lodewijk van der Heijden, directeur CMIS Franchise: “Wij zijn er trots op dat we de samenwerking met Centraal Beheer op deze manier kunnen verbreden. Voor ons voelt het als een volkomen logische aanvulling. De adviseurs kunnen de klant nu nog meer keuze in financiële producten bieden en bovendien is het voor consumenten een bekende naam.”

Reageer op dit artikel