nieuws

Bezoekers amweb merken weinig van extra leenruimte

Financiële planning 125

Bezoekers amweb merken weinig van extra leenruimte

In weerwil van de stellingname van De Nederlandsche Bank ervaren de bezoekers van amweb nauwelijks extra leenruimte voor aspirant huizenkopers. De toezichthouder stelde onlangs dat de maximale lening 4% hoger ligt dan in 2008.

In meerderheid vinden de bezoekers van amweb niet dat er meer  hypotheek te krijgen is sinds de crisis. Het mee moeten brengen van eigen geld zorgt er volgens 54% juist voor dat een hypotheek onhaalbaar is. Toch nog 46% vindt wel dat er nu meer te lenen valt en dit is volgens hen te danken aan de lage rente.

Deze week willen wij van u weten of u klaar bent met het omwisselen van uw oude Wft-papieren voor nieuwe diploma’s. 

[poll69]

Reageer op dit artikel