nieuws

Yarden geeft verzekerde regie over budget

Financiële planning 2593

Yarden geeft verzekerde regie over budget

Uitvaartorganisatie Yarden heeft vandaag een nieuwe uitvaartverzekering gekozen waarbij de consument zelf de regie krijgt over de besteding van het uit te keren bedrag. Onder de naam Mijn Laatste Wensen kan de verzekerde op ieder moment tijdens de looptijd veranderen hoe dit bedrag besteed moet worden: in natura, kapitaal of een combinatie van beide. Ook is een voorschot op de uitkering mogelijk.

Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering hoeft de consument niet langer bij het afsluiten van de polis een definitieve keuze te maken voor vergoeding van de kosten van de uitvaart. Bovendien kan de consument een voorschot op het verzekerde bedrag laten uitkeren, om bijvoorbeeld extra zorg in te kopen of om de laatste wensen in vervulling te laten gaan als men terminaal ziek is. Hiermee biedt Yarden naar eigen zeggen de adviseur een product dat inspeelt op de zelfredzaamheid van de (zorg)consument en dat een leven lang blijft aansluiten op diens wensen en situatie. 

Toegevoegde waarde adviseur vergroot
Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: “Uitvaartwensen veranderen voortdurend gedurende het leven. Om te zorgen dat de uitvaartverzekering goed blijft aansluiten op de veranderde situatie en wensen van consumenten, moet deze dagelijks aanpasbaar zijn. Financieel adviseurs krijgen hiermee een product in handen dat toekomstbestendig is en bovendien een scherpe premie heeft. Met de flexibiliteit van Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering vergroot de adviseur zijn toegevoegde waarde. Hij kan tijdens de looptijd van de verzekering de consument blijven adviseren.”

Reageer op dit artikel