nieuws

Maak kans op gratis kaarten voor het event am:hypotheken

Financiële planning 1691

Maak kans op gratis kaarten voor het event am:hypotheken

am: organiseert op dinsdag 20 september in Supernova Jaarbeurs Utrecht het event am:hypotheken Masters of Competition. Het event is gericht op hypotheekadviseurs, hypotheekverstrekkers en andere schakels in de hypotheekketen. De redactie van amweb mag 20 kaarten weggeven.

De hypotheekmarkt trekt weer snel aan. Er zijn nieuwe spelers die hun portie opeisen. En de een kan het nog sneller en goedkoper dan de ander. Maar waar gaan we naartoe? Hoe diep veranderd is de markt nu echt? We praten er over op Prinsjesdag, op 20 september aanstaande.

Oversluiters
Matthijs Mons, partner bij Yellowtail, neemt de inhoudelijke aftrap voor zijn rekening en bespreekt de belangrijkste ontwikkelingen in de woning- en hypotheekmarkt. Daarna is het de beurt aan Thomas de Leeuw, co-founder bij ikbenfrits.nl. Oversluiters zijn volgens hem de slechtst bediende klanten in de markt en bij Ikbenfrits willen ze dat beter doen.

Nieuwe en bestaande klanten
In het blok Online en Nieuwkomers staan vervolgens op het podium: Bouwe Kuik van bijBouwe, Ruud Martens van Independer en Vincent van den Noort, oprichter van Jungo. En wat als de klant eenmaal binnen is? Hoe bouw je nu echt een rendabele business op? Antoinette Kalkman (FlexFront), Karin Polman (Florius) en Paul van der Meijs (Romeo Franchise) vertellen over de uitdagingen van beheer.

De dag wordt afgesloten door Guido Thys, bedrijfsverloskundige. Hij helpt mensen bij het ter wereld te brengen van waarde voor hun klanten, medewerkers, aandeelhouders en alle andere partijen in hun omgeving.

De redactie van am heeft 20 kaarten klaarliggen die worden verloot onder geïnteresseerden. Wil je kans maken op een kaart? Vul dan hier je gegevens in. Meer informatie over het event in Utrecht vind je hier.

 

Reageer op dit artikel