nieuws

Bezoekers amweb zien niets in subsidie op uitvaartadvies

Financiële planning 560

Bezoekers amweb zien niets in subsidie op uitvaartadvies

Het pleidooi van uitvaartverzekeraar Monuta voor subsidie op uitvaartadvies vindt weinig weerklank onder de bezoekers op deze site. Monuta lanceerde het idee omdat ze na de invoering van het provisieverbod een toename van het aantal gemeentelijke uitvaarten heeft geconstateerd.

Van de amweb-bezoekers stelt 83% het een beter idee vinden om de provisie op uitvaartadvies te laten terugkeren. Slechts 17% ziet wel iets in het idee van Monuta en onderschrijft de stelling dat consumenten door een subsidie op het advies eerder bereid zijn om na te denken over de forse kosten voor een uitvaart.

Deze week willen we weten of u vindt dat WGA-verzekeraars zich voldoende inspannen voor de privatisering van het eigenrisicodragerschap.

[poll63]

Reageer op dit artikel