nieuws

Ask me Anything met René Frijters van Knab

Financiële planning 1073

Ask me Anything met René Frijters van Knab

René Frijters van Knab is een hele week druk met het beantwoorden van vragen van klanten. Ze mogen hem vragen wat ze maar willen. En dat doen ze dus ook.

Een AMA (Ask me Anything) is een interview met iemand met een interessante baan, ervaring of specialisme. Normaal gesproken duurt een AMA een uurtje, of zolang als de geïnterviewde het leuk vindt. Maar de baas en oprichter van Knab doet het een week lang. Deelnemers van de Knab Community kunnen deze hele week al hun vragen stellen aan Frijters. “Hij heeft iedere dag tijd uitgetrokken om de vragen te lezen en er zoveel mogelijk te beantwoorden”, meldt Knab.

Open en transparante communicatie
Frijters (foto) zegt zelf: “Ik hou van een open en transparante communicatie met de klant en geef bijvoorbeeld soms persoonlijk antwoord op een tweet over Knab. Ik ben blij met iedere vraag. Juist ook kritische, omdat deze echt een bank opleveren die in het voordeel van de klanten werkt. Een aantal vragen in deze Ask me Anything gingen over verbeterpunten voor onze App en over het gebruik van een Cardreader wat men niet bij een vooruitstrevende bank als Knab vindt passen. Het valt daarbij op dat klanten het leuk vinden om mee te denken en suggesties te geven. Ik heb geantwoord dat we binnenkort met een nieuwe App komen en dat nog dit jaar de Cardreader overbodig zal worden.”

Leuk om te doen
Harde onthullingen deed Frijters overigens niet tijdens de AMA. “Ik vond het leuk om te doen en we bekijken of we nieuwe edities kunnen organiseren met andere interessante personen uit de financiële wereld. Ik ben sowieso erg blij met onze nieuwe Knab Community. Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten die vinden dat het net even anders kan en moet in de financiële wereld.”

Reageer op dit artikel