nieuws

am:hypotheken: beheer is de nieuwe uitdaging

Financiële planning 8029

am:hypotheken: beheer is de nieuwe uitdaging

De hypotheekmarkt trekt weer snel aan. Er zijn nieuwe spelers die hun portie opeisen. En de een kan het nog sneller en goedkoper dan de ander. Maar waar gaan we naartoe? Op am:hypotheken Masters of Competition, op 20 september in Utrecht, kijken we naar die nieuwe partijen, maar ook naar de uitdagingen van de bestaande spelers. Hoe bouw je nu echt een rendabele business op? En is beheer nu echt de nieuwe uitdaging?

Matthijs Mons, partner bij Yellowtail, neemt de inhoudelijke aftrap voor zijn rekening en bespreekt de belangrijkste ontwikkelingen in de woning- en hypotheekmarkt. Daarna is het de beurt aan Thomas de Leeuw, co-founder bij ikbenfrits.nl. Oversluiters zijn volgens hem de slechtst bediende klanten in de markt en bij Ikbenfrits willen ze dat beter doen.

Vernieuwing
In het blok Online en Nieuwkomers staat vernieuwing centraal: de een kan het nog sneller en goedkoper dan de andere. Bouwe Kuik van bijBouwe (volledig online, maar ook multichannel) was vorig jaar ook te gast. En hij heeft veel geleerd. Ruud Martens vertelt waarom Independer toch weer opnieuw gaat bemiddelen in hypotheken. Ook is Vincent van den Noort, oprichter van Jungo van de partij.

Beheer
En als de klant eenmaal binnen is, wat dan? Wordt dat de grootste uitdaging nu iedereen vooral gericht is op nieuwe klanten nu de markt aantrekt? Drie sprekers vertellen. Antoinette Kalkman (oprichter  FlexFront en directeur Nationale Waarborg) legt als vaste am:columnist maandelijks de vinger op de zere plek. Paul van der Meijs van Romeo zet dit jaar een franchiseformule in de markt waarin het woord ‘relatie’ centraal moet staan. En Karin Polman vertelt namens Florius, dat in 2013 haar distributiestrategie herzag, hoe zij werk maken van proactief klantbeheer.

Waarde
‘Dwarsdenker’ Guido Thys sluit de dag af. Zijn basisprincipe is dat alles in leven en werk maar één doel heeft: duurzaam en onderscheidend waarde creëren. Thys noemt zich dan ook bedrijfsverloskundige. Hij helpt mensen bij het ter wereld te brengen van waarde voor hun klanten, medewerkers, aandeelhouders en alle andere partijen in hun omgeving.

Inschrijven voor am:hypotheken kan hier. Er zijn speciale tarieven voor oud-deelnemers.

Reageer op dit artikel