nieuws

hetkangewoon en bijBouwe slaan handen ineen

Financiële planning 2880

hetkangewoon en bijBouwe slaan handen ineen

De hypotheken van bijBouwe zijn nu ook verkrijgbaar bij hetkangewoon is een samenwerking aangegaan met online hypotheekverstrekker bijBouwe. Deze overeenkomst past in de strategie van de online dienstverlener om samenwerkingen aan te gaan met partners die voor een breed publiek hypotheekproducten aanbieden.

bijBouwe is, naast Munt Hypotheken, de tweede aanbieder waar klanten op twee manieren een hypotheek kunnen afsluiten. Als de klant het zelf wil doen, betaal hij een fee van € 350. Als consument kun je ook advies krijgen, video-advies of een persoonlijk gesprek, maar dan betaal je iets meer: € 1250. Naast bijBouwe en Munt heeft hetkangewoon ook hypotheken van onder andere ABN Amro, Delta Lloyd, ING en BLG Wonen in het portfolio.

am:hypotheken
De hypotheekmarkt trekt weer snel aan. Er zijn nieuwe spelers die hun portie opeisen. En de een kan het nog sneller en goedkoper dan de ander. Maar waar gaan we naartoe? Hoe diep veranderd is de markt nu echt? Op am:hypotheken wordt gekeken naar die nieuwe partijen, maar ook naar de uitdagingen van de bestaande spelers. Hoe bouw je nu echt een rendabele business op? Voor adviseurs en hypotheekverstrekkers is am:hypotheken het enige event met inhoud en diepgang.

Reageer op dit artikel