nieuws

VKG biedt iAOV-vergelijker Meetingpoint

Financiële planning 582

VKG biedt iAOV-vergelijker Meetingpoint

Vanaf vandaag biedt serviceprovider Van Kampen Groep (VKG) zijn aangesloten adviseurs de iAOV-vergelijker van Meetingpoint aan. Hiermee kunnen adviseurs premies en productvoorwaarden vergelijken en tegelijkertijd werken aan een compleet adviesdossier.

Meetingpoint kwam begin mei met haar  iAOV-vergelijker op de markt.  Inmiddels wordt  75% van het totaal aan aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ontsloten: Movir, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Avéro, Interpolis en binnenkort ook Generali. Reinier van der Heijden, directeur Meetingpoint: “We zijn nog met een aantal andere grote verzekeraars in gesprek dus we verwachten de komende maanden dit aanbod flink uit te kunnen breiden.”

Gegevensbehoud
Naast actuele premies en productvoorwaarden biedt de iAOV-vergelijker de mogelijkheid om complete adviesdossiers op te bouwen en sneller het inventarisatie- en vergelijkingsproces te doorlopen. “Essentieel onderdeel in de iAOV-vergelijker is behoud van gegevens; eenmaal ingevuld in het digitale klantprofiel blijven ze behouden en kunnen worden hergebruikt. Dat maakt het proces makkelijker én goedkoper”, aldus Van der Heijden.

 

 

Reageer op dit artikel