nieuws

Nieuwe software Figlo wijst adviseur op adviesgevoelige situaties

Financiële planning 6507

Nieuwe software Figlo wijst adviseur op adviesgevoelige situaties

Figlo heeft een nieuwe versie van haar adviespakket Advisor gelanceerd die adviseurs helpt bij het signaleren van adviesgevoelige situaties. Door nieuwe functionaliteiten in het adviespakket wordt de adviseur automatisch gewezen op veranderingen in de situatie van de klant. Ook zijn de rapportagemogelijkheden fors uitgebreid.

De portefeuille van elke adviseur wordt dagelijks gecontroleerd op 20 verschillende situaties waarover de adviseur de klant van advies kan voorzien. Zo worden alle adressen in de database vergeleken met de database van huizenaanbodsite Huizenzoeker.nl. Staat het huis van de klant te koop? Dan ontvangt de adviseur een alert op zijn persoonlijke dashboard in Advisor. Daarnaast zijn er ook alerts ingericht op het mogelijk oversluiten van de hypotheek of een ORV tegen een lagere premie. Met de alerts kan de adviseur zijn klant makkelijker pro-actief benaderen.

Deeladviezen
Naast een signaleringssysteem en een nieuw persoonlijk dashboard voor de adviseur, zijn er ook meer dan dan 100 nieuwe rapportpagina’s en 15 nieuwe rapportsjablonen toegevoegd. Hiermee kan de adviseur deeladviezen rapporteren, bijvoorbeeld voor pensioen, overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid.

Reageer op dit artikel