nieuws

Karin Polman nieuwe directeur Florius

Financiële planning 5404

Karin Polman nieuwe directeur Florius

Karin Polman is per 1 juni 2016 benoemd tot nieuwe directeur van Florius. Ze was al ad interim actief in deze functie sinds oktober 2015, na het vertrek van Joost Hembrecht.

Polman is de afgelopen acht jaar manager geweest van e-Channels en heeft, volgens Florius, “in korte tijd veel klantprocessen gemoderniseerd en vergemakkelijkt. Ze spreekt regelmatig op hypotheekcongressen. Naast oog voor technologische ontwikkelingen heeft ze een commercieel hart, goede contacten met het intermediair en oog voor wat de moderne hypotheekklant wil.”

Polman zegt zelf: “De afgelopen acht maanden als ad interim directeur zijn mij goed bevallen. In de vaart van de technologie hebben we veel gemakken voor klant en adviseur gerealiseerd in korte tijd. Maar het werk is nog niet af. Ik wil met innovatieve, relevante concepten en moderne technologie Florius steeds dichter bij zowel de klant als de financieel adviseur brengen. Daar werk ik samen met mijn team hard voor.”

Reageer op dit artikel