nieuws

Huismerk komt met neutraal abonnementensysteem

Financiële planning 1873

Huismerk komt met neutraal abonnementensysteem

Serviceprovider Huismerk heeft haar dienstenpakket uitgebreid met een whitelabel abonnementensysteem voor haar leden; de Hypotheekmonitor. Aangesloten financieel advieskantoren kunnen vanaf nu een kant-en-klaar format gebruiken, waarmee ze hypotheekklanten op abonnementsbasis doorlopend inzicht geven in hun financiële situatie en proactief benaderen wanneer zij kosten kunnen besparen.

“Door gebruik te maken van de Hypotheekmonitor ontzorgen adviseurs hun klanten doorlopend op het gebied van hun hypotheek en eventuele bijbehorende financiële producten”, aldus Martin Keegstra, directeur van Huismerk.  De serviceprovider biedt het format en alle materialen,  de Nationale Hypotheekbond de software en de adviseur kan zelf zijn eigen naam, huisstijl en tarieven toepassen.

Behoefte
De adviseurs kunnen zelf bepalen of  zij de Hypotheekmonitor aan hun klanten aanbieden. Huismerk heeft een alles-in-1 toolbox – met onder meer een brochure, servicekaart en voorwaarden – ontwikkeld voor kantoren die nog geen serviceabonnement aanbieden, maar hier wel behoefte aan hebben. Uit onderzoek van de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs bleek vandaag nog dat 72% van de Erkend adviseur geen gebruik maakt van een abonnementensysteem en kiest voor andere beloningsmodellen voor onderhoud en nazorg.

Reageer op dit artikel