nieuws

Bezoekers amweb: ‘Veel van hetzelfde op hypotheekmarkt’

Financiële planning 808

Bezoekers amweb: ‘Veel van hetzelfde op hypotheekmarkt’

Doorlopend springen er nieuwe aanbieders op de florerende hypotheekmarkt in, maar de bezoekers aan amweb nemen nog maar weinig vernieuwing waar. Op de vraag of de hypotheekmarkt de afgelopen jaren echt veranderd is, antwoordt maar liefst 90% nee. Volgens hen is het wat het hypotheekaanbod betreft vooral veel van hetzelfde en draait het vooral om prijs.

Slechts 10% neemt wel verandering waar. De positivo’s stellen dat er nu veel meer te kiezen valt, zowel wat aanbieders als wat bedieningsmodellen betreft. Op 20 september aanstaande zal het debat ongetwijfeld verder gaan tijdens am:hypotheken.

Deze week willen we van u weten hoe u inmiddels denkt over Dirk Scheringa, voormalig voorman van de gesneefde DSB Bank. Vindt u het een goede zaak dat hij met zijn nieuwe bedrijf CS Factoring naar de beurs wil?

[poll54]

Reageer op dit artikel