nieuws

Snelle groei zorgt voor lege schappen bij bijBouwe

Financiële planning 2087

Snelle groei zorgt voor lege schappen bij bijBouwe

Een gedeelte van het assortiment van hypotheekaanbieder bijBouwe is tijdelijk niet beschikbaar. Het gaat specifiek om hypotheken zonder NHG met een financiering van minder dan 75% van de marktwaarde en een rentevastperiode van 15 t/m 30 jaar.

Oprichter Bouwe Kuik zegt: “Wij zijn op dit moment actief met beleggers in gesprek om ons assortiment zo snel mogelijk weer volledig beschikbaar te hebben voor nieuwe klanten.” De tijdelijke aanpassing van het assortiment heeft geen gevolgen voor offertes. “Voor deze klanten is het hypotheekbedrag reeds gereserveerd.”

Trots
Klanten kunnen een bijBouwe hypotheek helemaal zelf online afsluiten, zich laten helpen door een bijBouwe adviseur, of een onafhankelijke adviseur raadplegen. Kuik: “Wij zien dat klanten het gemak van zelf doen in combinatie met de ondersteuning die onze adviseurs bieden waarderen. Wij zijn trots dat we gemiddeld gewaardeerd worden met een 8.5. Wij zien absoluut meerwaarde in onafhankelijk advies en zijn daarom blij dat ook onafhankelijk adviseurs de bijBouwe hypotheek aan consumenten adviseren.”

Reageer op dit artikel