nieuws

Knab test goedkoop online hypotheekadvies

Financiële planning 7206

Knab test goedkoop online hypotheekadvies

Online bank Knab gaat in haar hagelnieuwe testomgeving Knab Lab online hypotheekadvies voor 1.300 euro aanbieden. Voor deze prijs moet het hele traject, van oriëntatie tot en met het afsluiten van de hypotheek bij de notaris uit kunnen. Knab, onderdeel van Aegon Bank, gaat samen met consumenten ook andere nieuwe diensten in de testomgeving uitproberen.

Bij de online hypotheek worden volgens Knab “praktisch alle aanbieders” met elkaar vergeleken. Klanten krijgen begeleiding van een Erkend Hypotheekadviseur. Knab werkt daarbij samen met eyeOpen, eveneens een Aegon-dochter. “Dit alles tegen een tarief van 1.300 euro. Veel goedkoper dan bij andere hypotheekadviseurs”, aldus Knab.

Independer
Vorige week maakte online tussenpersoon Independer bekend weer aan hypotheekbemiddeling te gaan doen. Independer begint deze zomer met execution only en denkt op de langere termijn aan volledig online advies waarbij 500 euro de richtprijs is.

Andere diensten
Knab presenteert bij de start van haar testomgeving ook twee andere diensten waar klanten hun licht over mogen laten schijnen: betalen zonder Cardreader (waarbij de Knab App de betaling bevestigt) en boekhoudkoppelingen waarmee banktransacties automatisch worden gedownload naar boekhoudpakketten.
Leslie Hogeveen, Manager Marketing bij Knab: “We testen nieuwe producten en diensten. En dat zijn echt niet alleen producten die we zelf bedacht hebben. Ook klanten brengen nieuwe ideeën aan.”

Reageer op dit artikel