nieuws

Hypotheker komt met app voor statusupdate

Financiële planning 2915

Hypotheker komt met app voor statusupdate

De Hypotheker  biedt klanten vanaf vandaag een app aan waarmee zij hun hypotheekaanvraag op de voet kunnen volgen. De hypotheekketen is naar eigen zeggen de eerste adviesorganisatie waarbij klanten op hun smartphone de status van hun aanvraag kunnen bekijken en overige gegevens kunnen raadplegen. De app is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android. 

Net als met het track & trace-systeem van de bezorging van een pakket, kunnen klanten op elk gewenst moment de status van de hypotheekaanvraag checken. Een berichtenbox biedt een overzicht van alle wijzigingen in hun hypotheekaanvraag. Aan het einde van elke dag ontvangen gebruikers hier bovendien notificaties als er wijzigingen zijn die ze nog niet hebben bekeken. Verder kunnen klanten nagaan welke documenten ze nog moeten aanleveren en welke stappen de adviseur op de vestiging zal doorlopen. Per stap is uitgebreide informatie beschikbaar, eventueel voorzien van een persoonlijke toelichting van de adviseur. Daarnaast kunnen gebruikers van de app documenten openen die zij van hun adviseur hebben ontvangen en informatie over hun nieuwe woning bekijken. In de toekomst worden extra functionaliteiten aan de app toegevoegd, zoals het uploaden van documenten en een chatfunctie.

Reageer op dit artikel